WIE ZIJN WIJ?

Ons Bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in personenvervoer en zakelijk vervoer op hoog niveau tegen bijzonder aantrekkelijke en vooral concurrerende tarieven. Al onze services zijn op maat te maken en uiteraard geheel naar uw wensen in te vullen. Voor al uw bestemmingen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij de Taxi Centrale Tilburg.

Taxi Centrale Tilburg is het ideale alternatief als u snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen. Onze representatieve en gecertificeerde chauffeurs brengen u en uw medereizigers letterlijk tot aan de voordeur; de perfecte manier om snel en comfortabel op uw bestemming te komen.
Zeker in een vreemde omgeving is Taxi Tilburg een oplossing. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatsje in de bus of trein. Geen tijd meer verspillen met het lopen van de parkeerplaats naar de plaats van bestemming, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten en tijd en het gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.

Werkgebied

Taxi Centrale Tilburg verzorgt uw taxi in de gehele regio  onder andere:

Reeshof – Gilze Rijen – Oosterhout – Hilvarenbeek – Middelbeers -Diessen – Esbeek – Reusel – Hapert – Bladel – Goirle – Riel – Aphen – Baarle Nassau Poppel – Ravels – hooge Mierde – Lage Mierde – Boxtel – Oirschot – Spoordonk – Moergestel – Oisterwijk – Vught – Helvoirt – Udenhout – Sprang Cappele  – Loon op Zand – Kaatsheuvel – De Moer – Waalwijk – Drunen

Ook internationaal ..

+31 13 260 00 26